Bár az áruház csak szobai dísznövényekkel foglalkozik, az otthon-kert magazinnak köszönhetően más növényekről is tudunk érdekes cikkeket küldeni.
Hamarosan elindul az új virágcenter oldal, ahol a növényeken, és a lakásdekoráción kívül lesz még: esküvői rovat, virágkötészet, receptek, és sok más érdekesség,
Az együtt működésnek köszönhetően a zöldstúdió hírlevél tagjai a megjelenés előtt kapják kézhez a legfrissebb dísznövény cikkeket.
Kérünk mindenkit, hogy írja, meg milyen növényről szeretne tanácsot kapni, és az biztos, hogy benne lesz a cikkek között, valamint a hírlevélben.
Legutóbbi tanácsadói hírlevelünkben az öntözésről írtunk, rengetek visszajelzést kaptunk, hogy milyen hasznos volt a tanács, mert sokan nem is tudták, milyen fontos a helyes öntözés.
Köszönjük a sok levelet, hiszen innen tudjuk, hogy van értelme a hírlevélnek.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldstudio.blog.hu/api/trackback/id/tr16112462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása